Lurer du på hvordan det er å være på språkreise?

«Jeg har aldri opplevd så mye på fire uker. Det skjedde noe nytt hver dag! Det var ingen tid til å kjede seg. Ettersom vi bare var to norske, ble engelsk fritidsspråket vårt, og i løpet av kort tid ble jeg veldig komfortabel med å kommunisere på et annet språk. Hvis du vil få virkelig mye ut av sommeren din, bør du reise på språkskole med AFS!»
– Kornelia (språkskole i Spania 2022)
Les mer
USA NH15

Hvorfor velge AFS?

AFS tilbyr utveksling og språkreiser for ungdom mellom 14 og 18 år, støttet og tilrettelagt av engasjerte og kunnskapsrike ansatte og frivillige. Siden 1947 har AFS gitt ungdom praktiske ferdigheter og kunnskap, verdsatt av universiteter og arbeidsgivere – og nødvendig for å lykkes i en global verden. AFS-program gir unge mennesker muligheten til å lære om verden utenfor egne lokalsamfunn – og bli komfortable i samspill med mennesker fra andre land og kulturer.

Les mer

Slik søker du

How to become… Doodle STEP1_HF

Søk nå!

Fyll ut søknaden, og last opp nødvendige skjemaer. Har du spørsmål? Ta kontakt!

Les mer
STEP2_ST

Intervju

Når vi har mottatt søknaden, kontaktes du av oss for å avtale intervju. Intervjuet varer ca. en time, er på norsk, og er gratis. Her får du mulighet til å stille spørsmål, samtidig som vi blir kjent med deg.

STEP31

Tilbud om plass

På bakgrunn av søknaden og intervjuet, avgjør vi om vi kan tilby deg en plass på våre språkreiser. Du vil få svar per post med mer informasjon om veien videre.

STEP4_ST

Gled deg til sommeren!

Engasjerte frivillige, vertsfamilier og ansatte står klar for å gjøre språkreisen til en uforglemmelig opplevelse. Reiser du med AFS følges du tett opp, av en og samme organisasjon hele veien.

Gode grunner til å dra på språkreise

Å dra på språkreise er en unik opplevelse, og det finnes mange grunner til at man bør ta steget. Her har vi samlet noen av dem!
STU_FLUENT

Lær språk
På språkreiser får du mulighet til å lære og videreutvikle språk, både gjennom språkkurs og sammen med vertsfamilien/frivillige. Den beste måten å lære språk på, er å være omgitt av språket uansett hva du gjør!

STU_GLOBAL

Opplev en ny kultur
Kultur er mer enn språk, mat, musikk og vaner. Kultur speiler oppfatninger, holdninger, verdier, og måten man ser verden på.  Ved å bli bedre kjent med en kultur fra innsiden, lærer du hvordan de tenker, handler og lever.

STU_CHANGE

Lær mer om verden
Språkreiser gir deg større innsikt i hvordan verden henger sammen. Du lærer å kommunisere og samarbeide med mennesker fra andre land, og å forstå kulturelle sammenhenger. Vi kaller det interkulturell forståelse.

STU_YOU

Se nye muligheter 
På språkreise opplever du mye nytt, som kan forandre livet ditt – på en positiv måte! Kanskje du bestemmer deg for utveksling på videregående, eller endrer planlagte studier? Språkreiser  inspirerer for resten av livet!

Deltakeravgift

Her finner dere en oversikt over hva som er dekket i deltakeravgiften, slik at dere kan planlegge for språkreisen. Med AFS får dere ingen økonomiske overraskelser, og finner enkelt ut av hva som dekkes og ikke.

Les mer