Elever som kommer til høsten!

I august kommer 120 nye vertselever fra land over hele verden. De gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen gjennom et år på skole og et år hos vertsfamilie. Vi legger ut elevene fortløpende, så følg med her de neste månedene!

Å ta imot en vertselev i familien er en fin måte å lære om en ny kultur på, samtidig som dere får se norsk kultur gjennom noen andres øyne. Eleven skal være en del av familien, og delta i familielivet på lik linje med andre familiemedlemmer 😄

Har dere et ledig rom og har lyst på en spennende vår eller ser dere en elev dere tror kan passe inn i deres familie? Ta kontakt med oss på [email protected] eller send inn interesseskjema her for å få mer informasjon om en elev!

Født: Mai 2002

Interesser: Volleyball, lesing, se film, matlaging

Elever som trenger en vertsfamilie nå!

Praktikanter på AFS-kontoret

Til enhver tid har vi praktikanter fra ulike land i Europa, som jobber på AFS-kontoret i 12 måneder. For å lære norsk og få innsikt i norsk kultur, ønsker de å bo hos en vertsfamilie. Å være vertsfamilie for en praktikant krever lite, samtidig som dere blir kjent med en annen kultur.

Språk: Serbisk/Kroatisk/Bosnisk, engelsk og tysk

Interesser: Entrepenørskap, produktutvikling, Psykologi, løping, svømming, Ju Jitsu,

Milan er positiv, ydmyk, og nysgjerrig ung mann fra Bosnia. Han har stor lidenskap innenfor frivillighet og entreprenørskap. Milan sitt første AFS-opplevelse startet i 2011 da han var utvekslingselev i Tyskland. Å bo i en vertsfamilie og gå på en tysk skole for ett år betydde mye for Milan, og formet han som den personen han er i dag. Da Milan reiste tilbake fra utvekslingsoppholdet hans, begynte hans reise som AFS –frivillig. Milan går for tiden på sitt siste år innen bachelorgrad i Maskinteknikk, produktutvikling og ingeniørdesign. Han er veldig opptatt med å løse globale utfordringer og ser på seg selv om en entreprenør i fremtiden. Som student har han mottatt mange stipender som har gitt han mulighet til å delta i ulike prosjekter. Et av de siste prosjektene han har mottatt stipend for er en ny-oppstartet prosjekt «Clean Home» hvor målet er å gi ren luft til borgerne i Bosnia.