Engasjer deg i et frivillig prosjekt eller fordyp deg i en kultur og lær et nytt språk!

AFS Norge tilbyr i samarbeid med AFS Danmark interkulturelle læringsmuligheter for deg over 18 år. Som deltaker på våre 18+ programmer vil du øke din interkulturelle kompetanse gjennom et nettbasert kurs som gir deg AFS sin internasjonale sertifisering i global kompetanse; Global Competence Certificate.

Søknad og oppfølging av alle nordiske deltakere skjer gjennom AFS Danmark. Prosjektene som tilbys er både innenfor AFS og i samarbeid med andre organisasjoner som er kvalitetssikret og godkjent av AFS. Når du kommer hjem vil du være en del av det norske AFS-nettverket.

Det finnes mange ulike programmer som du kan skreddersy, ved å velge både lengde og avreisedato. Utforsk noen av de spennende programmene under. Kontakt AFS Danmark for mer informasjon om disse eller andre programmuligheter.

5 grunner til å reise på et 18+ program

Å jobbe som frivillig eller delta på språkkurs er ikke det samme som å reise på ferie. Med på programmet er en interkulturell fodypning gjennom «AFS Global Competence Certificate» – et online kurs utviklet spesielt for våre deltakere. Kurset vil støtte deg gjennom oppholdet og gjøre deg mer forberedt og klar for å forstå den globale verden vi lever i.

Veien videre

mail

Søkeprosess

Du søker gjennom AFS Danmark. Fyll ut søknadsskjema her. Det er en kort og rask prosess, og så fort du har sendt inn søknad vil AFS holde av en plass til deg og hjelpe deg videre.

creativity

Forberedelse

AFS Danmark vil veilede deg hele veien, og sørge for at du er godt forberedt før du reiser. Du vil få hjelp til å bestille flybilletter, søke om visum og hjelp til forsikring. I tillegg får du være med på et nettbasert forberedelseskurs.

airplane2

Avreise og ankomst

Når dagen kommer og du skal reise, vil AFS i landet du skal til møte deg på flyplassen og ta deg godt i mot. Under oppholdet vil du få støtte og oppfølging av både AFS Danmark og AFS i vertslandet.