AFS byr på spennende, lærerike og sosiale muligheter for frivillige. Som frivillig bidrar du til å fremme inkludering, global kompetanse og økt forståelse mellom kulturer. Vi har en rekke spennende og lærerike oppgaver, som gir mennesker interkulturelle og globale ferdigheter, som er svært nødvendig i en stadig mer globalisert verden.

«Å være frivillig i AFS har vært en øyeåpner på mange måter. Kunnskap om interkulturell læring, dypere kjennskap til kulturer, og møtene med mange flotte ungdommer fra hele Hordaland er uvurderlig. Det er svært lett å trekke veksler på det å være frivillig og det å være lærer. Et møte med AFS er et livslangt møte med verden – med stadig nye utfordringer og opplevelser.”
Christian, AFS Bergen

Registrer deg her

Etter du har registert deg kommer du til å høre fra oss innen kort tid. Da vil vi gjerne ha en oppstartsamtale med deg, og vi vil gi deg opplæring i den oppgaven du skal utføre. Når du registrerer deg, så samtykker du også til at personopplysningene du oppgir i skjema brukes i tråd med vår personvernerklæring.

powered by Typeform