years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Opplev fire fantastiske uker i Spania med nye venner!

Alle deltakerne skal bo på Unamuno School & Residence i Malaga, som ligger sør i Spania. I løpet av turen vil du få nye venner ved å delta i kulturelle aktiviteter organisert av AFS Spania som fotball, basketball, svømming osv. Du vil motta 80 timer med spanskundervisning og vil ha muligheten til å besøke mange spesielle steder som Picasso-museet, fortet og slottet i Gibralfaro, Torre del Oro, byene Cordoba, Antequera, Nerja og mye mer!

Se brosjyre for programmet her 

Språkreise sommeren 2022!

Boks-til-nettside-Spania1

Språkundervisning

Du vil få spanskundervisning mandag til fredag fra en kvalifisert lærer med lang erfaring i å undervise spansk som fremmedspråk.

Undervisningen foregår på 3 ulike nivåer; begynner, mellomnivå og viderekomne. Du blir plassert på det nivået som passer for deg basert på en språktest ved ankomst.

Etter språkkurset får du et diplom med informasjon om at du har fullført 80 timer med undervisning på det nivået du ligger på.

Charlotte-i-Spania-3

Overnatting og mat

Du vil bo på privatskolen “Unamuno School & Residence ” som ligger nydelig til midt i Malaga.

På internatet deler du rom med opptil 3 andre elever. Det vil være flere frivillige til stede som også overnatter på skolen om det skulle være noe.

På skolen finnes en rekke aktiviteter som man kan holde på med, blant annet har internatet utendørs svømmebasseng, fotballbane, tennisbane, volleyballbane og trenginsrom.

Charlotte-i-Spania-2

AFS-aktiviteter

I løpet av oppholdet vil du også få mulighet til å delta på dagsturer og aktiviteter arrangert av AFS Spania.

Turene tar deg til steder som Cordoba, Granada og Sevilla, og i Málaga kan du blant annet besøke Picassomuseet, katedralen og Gibralfaroslottet. Det blir også tid til sportsaktiviteter og til å tilbringe tid med alle de andre som deltar på sommerkurset.

Hva er inkludert?

Hva-er-inkludert-Spania

Hva er du ansvarlig for?

Hva-er-du-ansvarlig-for-Italia

Greit å vite

Du må være mellom 14 år 0 måneder og 17 år 11 måneder når programmet starter.

Det er dessverre ikke mulig å legge til rette for spesielle dietter, om du er vegetarianer, har allergier, eller lignende.

Du må ha generelt god helse. Har du sykdommer/allergier som krever spesiell oppfølging, er det lurt å ta kontakt med oss før du søker.

 *AFS Norge tar forbehold om endringer.