La deg rive med av rytmene til candombe eller murga, og oppdag hvilken spennende hverdag som venter deg i Argentina og Uruguay. Med et landskap som varierer mellom alt fra regnskog til isbreer, er det ikke rart at både tukaner og pingviner trives her. For de mer urbane, kan de livlige byene friste med flotte museer, musikk, teater og koselige kafeer.

Tenåringer i Argentina og Uruguay lever et aktivt og sosialt liv. De tilbringer mye tid i hverandres hjem, og går ofte ut sammen på kafé, kino eller diskotek. Flesteparten av elevene er med i idrettslag eller trener på egenhånd om ettermiddagen. Fotball er mest populært, og er en lidenskap for mange. En del elever går også på språkskole for å lære et andre fremmedspråk. For å komme seg rundt, bruker tenåringene å gå, sykle eller bruke kollektivtransport.

Argentina og Uruguay har mye felles historie, og har stort sett hatt tette bånd siden de begge fikk sin uavhengighet. AFS Argentina og Uruguay er èn og samme organisasjon. Selv om de fleste får vertsfamilie i Argentina, er det også noen som får familie i Uruguay, som regel i og rundt Montevideo.

 

AFS Argentina 

Argentinas Ambassade

Les mer om Argentina

AFS Uruguay

Uruguays Ambassade 

Les mer om Uruguay

 

Se tilgjengelige programmer - Argentina & Uruguay