years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

På utveksling med AFS bor du hos en vertsfamilie og går på en lokal skole. Slik får du mulighet til å bli kjent med kulturen fra innsiden, og lærer hvordan mennesker i Argentina og Uruguay tenker, handler og lever.

Opplev noe av det beste med Sør-Amerika og kjenn på en kultur helt annerledes enn her i Norge. Les mer lenger ned på siden!

Greit å vite

  • Du må være mellom 14 år 6 måneder og 18 år 0 måneder (vinter- og høstavreise), når programmet starter
  • Du trenger ikke kunne spansk for å søke deg til Argentina, men vi oppfordrer deg til å lære deg litt før du reiser.
  • Det er vanskelig å finne vertsfamilier til vegetarianere, søkere med allergier og søkere som har hatt psykologiske problemer.
  • Det er vanskelig å finne vertsfamilier til søkere som røyker. Samtidig er det vanlig at man røyker i de argentinske husstandene.
  • Generelle krav til godkjenning av søkere finner du her.
  • AFS Norge tar forbehold om endringer.

Les mer om Argentina