AFS Norge tenker stadig framover for å kunne tilby interkulturelle læringsmuligheter som skaper interesse og nysgjerrighet blant nye deltakere. Nytt i år er en større satsning også på engelskspråklige destinasjoner og et unikt pilotprosjekt i Canada.

Helt nytt program!

AFS Norge har i år lansert et helt nytt type program – internatskole! Internatskolen AFS har samarbeid med ligger i Canada og undervisningen foregår på engelsk. Programmet er en pilot, og vi er spente på å høre erfaringene fra årets deltakere.

En litt annerledes kulturopplevelse

Dette programmet skiller seg fra de andre årsprogrammene vi tilbyr ved at deltakere ikke bor i vertsfamilie, men på campus på skolen. Vi ser at oppholdet likevel skal kunne by på mangfoldige interkulturelle opplevelser og minneverdige personmøter.

Deltakerne bor sammen med ungdom på egen alder både fra vertslandet Canada og fra andre land rundt om i verden. I hybelhusene de bor i vil det likevel alltid være ansvarlige voksne tilstede om det skulle være behov for å ta kontakt med de.

Uendelige muligheter

Det unike med internatskolen er de nærmest uendelige mulighetene hva gjelder idrett og andre tilbud. Det er høyt fokus på aktiviteter både i undervisningen og etter skoletid. Skolen har blant annet to utendørs fotballbaner, to treningssentre, isbane, innendørshall, flere volleyballbaner, to dansestudio og lydinnspillingsstudio. Det bør med andre ord være noe for enhver smak.

Vi er spente på mottakelsen av dette programmet, men føler oss samtidig trygge på at de som faktisk søker seg inn på internatskolen vil stortrives.

Spennende tider i møte

AFS Norge går spennende tider i møte. Trender endrer seg og vi prøver å endre oss i takt med dem. Disse programlanseringene er en del av dette arbeidet. Vi kan også avsløre allerede nå at vi har andre nye og spennende prosjekter på gang – så stay tuned!