AFS Tromsø var denne helgen vertskap for AFSere på utveksling i Norge. De inviterte alle som hadde lyst og muligheten til å komme til Tromsø og tilbringe første helg av vinterferien sin der.

Fredag var det god stemning og høy desibellfaktor da 45 påmeldte AFSere inntok Breivang videregående til sosialt samvær sammen med elever og frivillige fra AFS Tromsø, etter å ha opplevd «en god nordnorsk snystorm» .

Lørdag hadde elevene fritid og egenvalgte aktiviteter fem til vi møttes på Peppe’s pizza for deretter å besøke Fjellheisen. Utsikten herfra var satt pris på, selv om det var mørkt fordi nordlyset dessverre ikke lyste opp kveldshimmelen. Utover natten var det likevel en del elever som var ute og fikk oppleve fenomenet selv om det ikke var spesielt sterkt.

Søndag måtte elevene opp tidlig slik at vi fikk ryddet skolen, spist frokost og besøkt Polaria. Da var det også endelig nok dagslys til å ta et gruppebilde!

Tusen takk til alle frivillige som bidro til en fantastisk helg for elevene!