Det finnes så mange grunner til å reise på utveksling – Det er en unik sjanse til å bli kjent med en ny kultur på, du lærer nytt språk, får et internasjonal nettverk og ikke minst blir kjent med deg selv på en helt annen måte. Det kan allikevel være skummelt å ta steget og faktisk reise til utlandet for et helt skoleår. Det har vi full forståelse for. Og kanskje er det ikke du som er redd, men familie og venner? Da har våre venner på TakeLessons laget en fin artikkel som forklarer alle fordelene med å reise på utveksling. Kanskje den hjelper deg med å ta steget og satse?

Sjekk ut grafikken under eller les hele bloggposten deres. Vi har uendelige muligheter når det kommer til destinasjoner så det er bare å begynne på søknad så fort du har bestemt deg. Å reise på utveksling er en stor avgjørelse, men under finner du grunnene til hvorfor så mange elever sier det er den beste avgjørelsen de noen sinne har tatt.

 

Benefits of studying abroad