Lokallaget i AFS Hamar har arrangert skidag med vertselever, vertsfamilier og elever som forbereder seg til å dra på utveksling til sommeren.

Skidag!

Skidag på Budor er noe lokallaget i Hamar arrangerer hvert år med stor suksess! I år hadde de med seg fire utvekslingselever; Tonnam fra Thailand, Alejo fra Spania, Camila fra Costa Rica og Paul fra Tyskland. Vertsfamiliene dere var også med på moroa, i tillegg til en kommende utvekslingselev som skal reise ut på eventyr til USA over sommeren.

Første gang

For noen var dette aller første gang med slalomski på beina, mens andre fikk utviklet sine ferdigheter videre. En herlig gjeng som tar artige utfordringer på strak arm! En storslått dag på alle mulige måter, med fantastisk føre og strålende vær.

Lokallaget

AFS Hamar er et av de større lokallagene vi har i AFS Norge, med lokallagsleder Synvis Sele i spissen. Området de dekker strekker seg fra Røros i nord, gjennom Tynset, Hamar, Lillehammer og Hadeland i sør. I år har vi hele 9 vertselever som bor innenfor lokallagets grenser!