Hei alle sammen! Jeg er Hedda og er på utveksling i USA. Jeg bor på et lite sted kalt Reinholds, i Pennsylvania, men går på skole i Denver. Jeg har snart vært her i 2 måneder og jeg storkoser meg! Alle på skolen har tatt meg kjempe godt i mot og alle på fotballaget er kjempe hyggelige. Vertsfamilien min er også kjempe hyggelig. Den første uka jeg var her tok de meg med på en fornøyelsespark og et tivoli, noe som var kjempe gøy. I tillegg til skole og fotball, har jeg fått meg kjempe gode venner fra afs. Vi var på en camp forrige helg hvor vi snakket om blant annet skole, venner osv. Det var utrolig gøy å møte afs’erne igjen! De har blitt som en andre familie. Vi koser oss sammen! Til helgen skal jeg til Hershey Park med noen afs’ere, noe jeg gleder meg til! Hvis dere vil følge med på hvordan året mitt her er så kan dere følge meg på Instagram: @heddafurulund

 

Jeg driver med fotball. Det har vært den beste avgjørelsen jeg har gjort til nå. Jeg har fått mange gode venner og de har hjulpet meg meg skolerelaterte ting. Siden vi driver med fotball fra mandag-fredag og noen ganger lørdager så har jeg blitt god venn med mange på laget. De tok meg godt i mot fra dag en! Det er en fantastisk gjeng. Hvis du skal på utveksling så anbefaler jeg virkelig å starte på enten sport eller bli med på en slags klubb. Man får utrolig mange venner på kort tid! Laget mitt har gjort det helt Ok, men i dag på trening fikk vi vite at hvis vi vinner kampen i morgen så kommer vi videre til distrikt. Noe jeg håper vi gjør. Vil ikke at fotballsesongen skal slutte! ?Go Eagles!