Hei! Jeg heter Embla og jeg tilbringer mitt år i Modesto, California.

Så langt har jeg gjort mye forskjellige. Jeg fikk blant annet tilbringe en dag som frivillig  på brannstasjonen hvor vertsfaren min jobber. Det var utrolig spennende og jeg gleder meg veldig til neste gang.  Samme helg tok også vertsforeldrene mine med meg og Oona (en utvekslingsstudent fra Finland) til «the board walk» i Santa Cruz. Det var en helt fantastisk helg og jeg er så takknemlig for at de tar seg tid til å ta meg med på slike ting.

Så langt har jeg vært på to camper her for å snakke om hva vi kanskje kommer til å oppleve og om hva vi har opplevd så langt. Disse campene er utrolig koselig og de er helt perfekte til å snakke ut om ting du liker å gjøre med vertsfamilien, på skolen eller med venner, samtidig som man kan snakke om problemer man kanskje har. Denne helgen var vi på camp i Shaver Lake. Vi fikk muligheten til å bli enda bedre kjent med hverandre. De frivillige her i området gjør en fantastisk jobb for oss og for at vi skal ha et fantastisk år.

Så tusen takk for den fantastiske innsatsen alle frivillige i AFS gjør!