Født: Juni 2001

Språk: Indonesisk

Interesser: Dans, tegning, basketball og annen sport, samt lesing og sang.

Kort om: Jihan er en ansvarsfull og pålitelig jente som liker å være i aktivitet og hun deltar gjerne på ulike sportsaktiviteter. Basketball er en aktivitet hun har vært aktiv i via skolen, i tillegg til dans. Sang er en annen aktivitet hun liker veldig god og hun benytter ofte anledningen til å ta en trall om hun ikke har nesen i en bok. Jihan er en selvgående jente og religion er viktig for henne. I hjemmet hjelper Jihan ofte til med å se etter sine tre yngre brødre eller med andre oppgaver. Jihan har et nært forhold til sin mor og de prater om alt sammen. Familien fører en demokratisk linje i hjemmet og alle får delta i å velge for eksempel hvor de skal dra på ferie. Når Jihan var på skoleutveksling i Malaysia fikk hun oppleve en annen kultur samtidig som hun fikk vist litt fra egen kultur og det bidro til at hun nå søker seg på utveksling for et år.

Født: November 2001

Språk: Italiensk

Interesser: Musikk, trommer, realfag.

Kort om: Mattia er en litt sjenert og seriøs gutt som trenger litt tid til å bli varm i trøya, men etter hvert som han blir bedre kjent med folk beskrives han som en sosial, morsom, hjelpsom og omgjengelig gutt. På skolen er Mattia rolig og følger godt med i diskusjoner før han blir med i dem. Mattias sterke side er realfag, men han klarer seg bra også i litterære fag. Hjemme bor han med mor og far. De jobber mye, og gir han dermed veldig mye frihet og autonomi. Faren og Mattia har et svært godt forhold – de er veldig like og finner på mye sammen når de har tid. Mattia er en musikalsk gutt. Han er veldig interessert i musikk og spiller trommer i både band og orkester. De fleste vennene hans er også musikalske. Mattia ønsker å komme til Norge for å bli bedre kjent med kulturen og tradisjonene våre, samt lære norsk og bedre engelsk.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon