Født: Oktober 2002

Språk: Finsk og svensk

Interesser: spille piano, synge, tegne, slalåm, løping, cheerleading, hest

Kort om: Aino er en åpensinnet og utadvendt jente. Hun har en nær og tett vennegjeng hvor hun har kjent mang fra de var små. Aino ser på nye ting med nysgjerrighet, og det er kanskje derfor hun har et bredt spekter av interesser. Hun driver med cheerleading, slalåm, løping, og ridning. Hun har også en kreativ og kunstnerisk side og hun spiller både piano, synger og tegner. Aino er opptatt av å gjøre det bra på skolen, hvilket reflekteres i de gode karakterene hun har.

Helt siden Aino bestemte seg for å søke på utveksling har Norge stått frem som det beste alternativet for henne. Hun har hørt at nordmenn er veldig glade i å tilbringe tid utendørs, og at vi har en sunn og aktiv livsstil og kosthold. Hun kan også snakke svensk, noe hun tror vil være et godt utgangspunkt for å kunne lære seg norsk.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon