Brasil

 

Født: November 2001

Språk: Portugisisk, engelsk

Interesser: Håndball, svømming, film, videospill, lese

Kort om: Igor er en rolig og nysgjerrig gutt som elsker å være med venner og drive på med idrett, spesielt håndball. Både på og utenfor håndballbanen er han opptatt av å stille opp for vennene sine, og han har ikke vanskeligheter med å danne nye vennskap. Før han begynte med håndball, konkurrerte Igor i svømming på skolens svømmelag. Hjemme liker Igor å ta det litt mer med ro. Da nyter han gjerne tiden med litt videospill på sin playstation, med en god bok eller en film/serie. På skolen er favorittfagene historie og matematikk, og han får gode skussmål fra sine lærere. I feriene pleier Igor å reise med familien sin, noe han er veldig glad i. Han har en yngre bror, og til tross for at de to er noe forskjellige i væremåte, har de et tett forhold og mange felles venner. Foreldrene til Igor stoler på han og beskriver han som en snill, litt sjenert og en omgjengelig gutt. Igor ser på utvekslingen som en fin mulighet til å innhente nye erfaringer, og han ser frem til å lære seg et nytt språk.

Mexico

Født: Desember 2001

Språk: Spansk

Interesser: Musikk (spiller gitar), tennis, fotball, fisking, trening

Kort om: Eduardo er en morsom gutt med mange venner og mange interesser. Han er glad i flere forskjellige idretter, som for eksempel tennis og fotball, men kan også bruke en dag på å nyte naturen. En vanlig dag for Eduardo består av skole, en kort pause i etterkant, lekser og trening eller venner. Det vanskeligste med dagen pleier å være å legge seg om kvelden, da han ikke blir så trøtt og sliten i løpet av dagen. På skolen er Eduardo en flink elev som liker å jobbe i grupper. Eduardo er enebarn og har et veldig godt forhold til begge foreldrene sine. Eduardo har mange grunner for å komme til Norge. Han vil veldig gjerne lære seg norsk, og er interessert i kulturen og tradisjonene vi har her til lands. Han gleder seg også til å få mange nye venner og rett og slett oppleve hvordan man lever i et annet land.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon