Den Dominikanske Republikk

Født: August 2000

Språk: Spansk

Interesser: Dans (ballet) 

Kort om: Venner og familie beskriver Vicky som livlig, åpensinnet, sporty og energisk. Hun ler mye og prøver og spre glede videre til andre. Venner kjenner henne som en som alltid har en aktivitet eller prosjekt på gang. Mye av fritiden går med til å danse ballett. I 14 år har hun danset klassisk ballet for Ballet Cancierto. Hun bruker også mye tid på venner og skolearbeid. Hun tar skolen seriøst og får veldig gode karakterer. Vicky har lenge hatt lyst til å dra på utveksling – det å lære et nytt språk og en ny kultur å kjenne har en sterk dragning på henne. Hun gleder seg masse og teller dager til avreise.

Mexico

Født: Februar 2002

Språk: Spansk

Interesser: Trening, lytte på musikk, reise, henge med venner

Kort om: Ana er en utadvendt og blid tenåringsjente. Hun bor sammen med mor, far og en lillesøster. Som tenåringer flest elsker Ana og tilbringe tid med vennene sine. De prater og har det gøy sammen. Hun er også glad i å trene og holde seg i form, og hun prøver gjerne nye typer idrett. Ana gleder seg til å oppleve nye ting under utvekslingsoppholdet. Hun har lett for å tilpass seg nye miljøer, men har forståelse for at det kan være litt utfordrende i begynnelsen. Hun ser frem til å bli kjent med vertsfamilien sin og Norge. Hun håper utvekslingsoppholdet vil gi henne noen nye perspektiver, at det gir henne muligheten til å vise foreldrene at hun er ansvarlig og lære å sette pris på ting hun kanskje tar for gitt i dag.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon