Født: Juli 2000

Språk: Fransk

Interesser: Tverrfløyte, tennis, fotball, lese

Kort om: Vincenzo er en aktiv og musikalsk gutt fra en storby i Sveits. Favorittaktiviteten er tennis, og han har spilt en gang i uka siden han var 11 år, og han liker også godt å spille fotball. Når han ikke driver med idrett spiller han tverrfløyte og han forteller at han vil fortsette å spille så lenge han synes det er gøy. Den siste tiden har han blitt glad i å gå på turer, da han synes det er utrolig gøy å oppdage nye steder og plasser, og han synes det er avslappende å komme seg litt ut av byen og være i skogen. Sammen med bestevennen sin liker Vincenzo å se på film, spille bowling eller gjør noe annet de synes er artig. På kveldene kan Vincenzo gjerne sette seg ned med en god bok. Nå gleder Vincenzo seg til et opphold i Norge! Han nysgjerrig på hvordan vi lever livene våre, og hvordan vårt tankesett skiller seg fra det han kanskje er vant til fra Sveits. Fra turer utenlands har han gode erfaringer med å møte folk fra andre kulturer, så nå gleder han seg til et dypdykk i den norske folkesjela.

Født: August 2002

Språk: Fransk

Interesser: Matlaging, teater, film, rulleskøyter, sykling, svømming, surfing, skateboard.

 Kort om: Hadrien beskrives av både foreldre og lærer som en positiv og aktiv gutt. Han beskrives også som spontan og sier om seg selv at han liker å utforske og hjelpe til der det trengs. På skolen klarer han seg fint og engelsklæreren hans forteller om en veldig motivert og sosial elev. Hadrien bor på internat på skolen og tilbringer mye tid med venner som også bor der, men er hjemme hos familien i helgene. Når han er hjemme hos familien liker han å lage mat til dem og han liker å teste ut nye oppskrifter, selv om det ikke alltid går like bra. Hadrien har også en rekke andre interesser utenom matlaging, for eksempel skateboarding og rulleskøyter. Om sommeren er han også veldig glad i aktiviteter som har med vann å gjøre, blant annet svømming, snorkling og surfing. Hadrien ønsker å dra på utveksling for å bli kjent med et nytt land, men også for å bli mer selvstendig og åpen for nye erfaringer.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon