Født: April 2001

Språk: Italiensk

Interesser: Tennis, sport, menighetsaktiviteter

Kort om: Simone er glad i å tulle rundt med venner og gjøre ting han synes er gøy. Dette innebærer å spille spill og engasjere seg i ulike idretter, også utenom tennis som han har drevet med ukentlig de siste tre årene. Likevel er han en rolig person og en god observatør, som setter ærlighet høyt og er åpen for nye tanker og innspill. Han er glad i klassen sin og vennene sine, og særlig geografi på skolen. Simone ser veldig fram til det kommende utvekslingsåret sitt i Norge, og er spent på det å kunne få bo hos en ny familie et helt nytt sted. Simone har fått reist en del både mellom foreldrene sine som han er veldig glad i, og med klassen, og har vist seg å være en fleksibel person som evner å tilpasse seg på en god måte.

Født: Mars 2002

Språk: Tysk, engelsk og fransk

Interesser: Badminton, sport, brettspill

Kort om: Froderad er fra en liten by et stykke sør for Leipzig i Tyskland. Her bor han sammen med begge foreldrene og to yngre søsken som han har et veldig godt og nært forhold til. Familien er viktig for Froderad og de trives godt i hverandres selskap. Vennene beskriver Froderad som en god lytter og som en man kan stole på. Han er glad i å være i aktivitet og for tiden spiller han badminton hver fredag. Han er glad i å være ute, men han trives også veldig godt med å spille brettspill og lese bøker. Froderad gjør det veldig bra på skolen og han er spesielt interessert i realfag, og liker å hjelpe vennene og søsknene med lekser. Når han blir ferdig med videregående har Froderad lyst til å studere til å bli elektroingeniør eller noe innen romfart. Han ønsker å reise på utveksling til Norge for å lære seg norsk, og han er veldig interessert i Skandinavia og den skandinaviske livsstilen.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon