Til enhver tid har vi praktikanter fra ulike land i Europa, som jobber på AFS-kontoret i 12 måneder. Det å være vertsfamilie for dem krever lite. De jobber 9-17 mandag til fredag, er selvstendige og får lommepenger gjennom programmet. Som vertsfamilie stiller dere med et soverom til praktikantene, samt felles måltider.

Selv om EVS-voluntørene er selvstendige, så ønsker de å lære norsk og lære om norsk kultur. Det er dermed hyggelig om de inkluderes i noen felles aktiviteter i familien. Siden de jobber på AFS-kontoret i Oslo, trenger de en vertsfamilie som bor i/rundt byen.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på [email protected] | 22 31 79 00.

Melanie er åpen og hjelpsom, og kommer fra en liten bygd i Øst-Tyskland. Verdier som åpenhet, toleranse og ærlighet er viktig for henne. Hjemme i Tyskland jobber hun for en forsikringsorganisasjon, og har gjort det siden hun ble ferdig med utdannelsen som sosialforsikringsspesialist. Melanie kom til Norge for å oppleve en annen jobbhverdag og utvikle seg selv gjennom ett år som praktikant. Hun vil gjerne lære mye nytt, både for seg selv og for yrkeslivet. Melanie er kreativ og liker å organisere. På fritiden liker hun å drive på med rockering, skuespill, baking og volleyball. Hun gleder seg til resten av året og til å lære seg norsk enda bedre.

Melanie trenger en ny vertsfamilie fra nå av og til midten av juli, når hun reiser tilbake til Tyskland.