Takk for din interesse.

Personvern er svært viktig for AFS, og før du sender inn denne henvendelsen ønsker vi å forsikre oss om at du leser nøye gjennom og godtar vilkårene i AFS’ personvernerklæring AFS Global Privacy Policy: http://afs.org/global-privacy-policy/ og Personvernerklæring for AFS Norge Internasjonal Utveksling: https://www.afs.no/personvernerklaering-for-afs-norge-internasjonal-utveksling/. Disse erklæringene informerer deg om personopplysningene som vi samler inn, hvordan vi bruker dem og beskytter dem, og de valgene du kan ta når det gjelder dine personopplysninger.

Dersom du har noen spørsmål om AFS’ personvernerklæring, kan du kontakte oss på [email protected].

Nedenfor finner du et sammendrag av vår personvernerklæring.

  • AFS samler inn og bruker personlig identifiserbar informasjon (PII) som du leverer.
  • AFS samler inn og bruker slik PII for å tilby AFS-tjenester, for markedsføring og kommunikasjon i forbindelse med disse tjenestene, og for å utføre forskning.
  • For å tilby sine tjenester kan AFS overføre denne PII til AFS-organisasjoner og andre parter som deltar i levering av AFS-tjenester i ditt hjemland og i andre land.
  • AFS overfører denne PII over internasjonale grenser for å lagre denne informasjonen sikkert i andre land. For tiden er disse stedene i USA, Tyskland og Thailand.
  • Du har rett til å få tilgang til og oppdatere din PII når som helst.
  • I noen tilfeller har du rett til å be om å få slettet din PII.
  • AFS kan bruke (tredjeparts) informasjonskapsler og andre lignende metoder for å innhente informasjon fra deg når du bruker AFS-nettsidene, for å tilrettelegge for din bruk av disse sidene.
  • Hvis du er mindreårig, og det er påkrevd med samtykke fra dine foreldre/verger for at du skal kunne gi PII, be om tillatelse fra dine foreldre/verger.

PII omfatter blant annet din identitet, din hjemmeadresse og e-postadresse, din fødselsdato, ditt (mobil)telefonnummer, skoler og universiteter du har gått på, samt svar på bestemte spørsmål.

Vær oppmerksom på at dette bare er et sammendrag av AFS’ personvernerklæring(er) slik at leseren raskt kan få et innblikk i innholdet. Dette sammendraget erstatter ikke AFS’ personvernerklæring for AFS Intercultural Programs, Inc., og heller ikke personvernreglene til AFS’ tilknyttede organisasjoner, som driver AFS’ utvekslingsprogrammer.

AFS behandler din PII i forbindelse med din henvendelse, og kan overføre slike data til tredjeparter for alle formål som rimeligvis kreves for korrekt organisering og gjennomføring av AFS’ programvirksomhet som nærmere beskrevet i AFS’ personvernerklæring(er).

Ved å godta (krysse av i boksen), erkjenner du uttrykkelig at du har lest nøye gjennom og godtar vilkårene i AFS’ personvernerklæring(er), og at AFS (AFS Intercultural Programs, Inc. og dets tilknyttede organisasjoner som driver AFS’ utvekslingsprogrammer) har rett til å behandle PII gitt av deg på den måten som er beskrevet i disse erklæringene.

AFS behandler din PII for alle formål som rimeligvis kreves for å følge opp henvendelsen din og for korrekt organisering og gjennomføring av AFS’ programvirksomhet. AFS behandler din PII i forbindelse med din videre deltakelse og for å holde kontakten, helt til du varsler AFS om noe annet. Du PII vil ikke bli solgt eller overført på annen måte til tredjeparter for noe annet formål, og AFS vil overføre og lagre din PII i sentrale databaser på flere steder for å sikre at dataene ikke går tapt. For tiden er disse stedene i USA, Tyskland og Thailand. Disse databasene er begrenset, og tilgang til dem er kun for AFS-ansatte, konsulenter og frivillige som bruker slike data utelukkende for administrasjon av AFS’ programvirksomhet.

For at AFS skal kunne levere sine tjenester, må AFS dele noe av din PII med tredjepartsleverandører og konsulenter (for eksempel leverandører som drifter nettsteder og designleverandører og IKT-konsulentfirmaer) utelukkende for at de skal kunne levere sine tjenester til AFS. Alle slike tredjeparter samtykker i å overholde gjeldende lovgivning om personvern og konfidensialitet i forbindelse med at de tilbyr sine tjenester til AFS.

AFS er forpliktet til å beskytte mindreårige som får tilgang til og bruker AFS’ elektroniske søknad og andre elektroniske spørreskjemaer og verktøy fra AFS. Hvis du er under 13 år, må du ikke forsøke å registrere deg gjennom AFS’ søknadsskjema eller AFS’ elektroniske spørreskjema, eller gi noen PII om deg selv til oss. Hvis vi oppdager at vi har innhentet PII fra et barn under 13 år, vil vi slette denne informasjonen så raskt som mulig.

Hvis du er en mindreårig og det er påkrevd med samtykke fra foreldre/verger for at du skal kunne fylle ut denne elektroniske søknaden, må du be om tillatelse fra dine foreldre/verger før du deler informasjon med oss, og sende oss en kopi av denne tillatelsen dersom vi ber om det.  I dette tilfellet kan AFS også kontakte (for eksempel på e-post) dine foreldre eller verger for å bekrefte at de har gitt samtykke.

Jeg forstår at det er nødvendig for AFS å behandle personopplysninger i forbindelse med min henvendelse, og jeg bekrefter at jeg har forstått hvordan AFS behandler mine personopplysninger. Jeg samtykker i at AFS holder meg oppdatert og informerer meg om sine aktiviteter i forbindelse med min henvendelse og etter min henvendelse.