Finland

Født: Oktober 2002

Språk: Finsk og svensk

Interesser: spille piano, synge, tegne, slalåm, løping, cheerleading, hest

Kort om: Aino er en åpensinnet og utadvendt jente. Hun har en nær og tett vennegjeng hvor hun har kjent mang fra de var små. Aino ser på nye ting med nysgjerrighet, og det er kanskje derfor hun har et bredt spekter av interesser. Hun driver med cheerleading, slalåm, løping, og ridning. Hun har også en kreativ og kunstnerisk side og hun spiller både piano, synger og tegner. Aino er opptatt av å gjøre det bra på skolen, hvilket reflekteres i de gode karakterene hun har.

Helt siden Aino bestemte seg for å søke på utveksling har Norge stått frem som det beste alternativet for henne. Hun har hørt at nordmenn er veldig glade i å tilbringe tid utendørs, og at vi har en sunn og aktiv livsstil og kosthold. Hun kan også snakke svensk, noe hun tror vil være et godt utgangspunkt for å kunne lære seg norsk.

Spania

Født: Mars 2000

Språk: Spansk

Interesser: Svømming, egenvekststrening (calisthenics), friluftsliv

Kort om: Alejo er en aktiv gutt som misliker å holde seg i ro. Han liker når det skjer noe rundt ham. Alejo liker godt å snakke med folk om alt mulig rart, men første gang man treffer han møter man nok en litt mer reservert utgave enn den han er blant de han kjenner. Alejo driver aktivt med svømming og svømmer på et lag på hjemstedet. Han er også en aktiv turgåer og tar gjerne turer i fjellet i helgene med familie eller venner. Han liker også å trene sammen med kammeratene sine og har falt for egenvektstrening og da særlig konseptet calisthenics. Alejo

Har også en fasinasjon for teknologi, så om han er hjemme driver han ofte med dataprogrammering og koding. Alejo trives på skolen, men gleder seg nå til et utvekslingsopphold i Norge og nye skoleerfaringer. Han ser frem til å oppleve norske tradisjoner som høytider og mat, men også å få innblikk i hverdagslivet

Sveits

Født: Januar 2002

Språk: Tysk

Interesser: Hockey, piano, foto, klatring, tennis, volleyball

Kort om: Aline kommer fra en liten kommune i midten av Sveits. Som person er hun åpensinnet, pålitelig og (nesten) alltid i godt humør. Aline er et sosialt vesen med et stort vennenettverk.

Hun er også vært aktiv på mange ulike sportsarenaer, deriblant tennis, klatring og volleyball. Idretten hun i dag driver aktivt med er ishockey, et sportsengasjement som er utbredt i store deler av kjernefamilien. Hun spiller på et jentelag og om mulig vil hun gjerne prøve seg på et lag i Norge. Hun er heller ikke fremmed for tanken om å prøve noe helt nytt. Ved siden av sporten driver hun med musikk. På skolen er hun med i koret og spiller piano. Pianospillet har fulgt henne siden hun var syv år, og hun har tatt pianotimer siden den gang. Nå gleder hun seg til et utvekslingsår i et helt nytt land. Hun gleder seg til å bli kjent med et nytt språk, en ny kultur, tradisjoner og norsk kulturlandskap. I tillegg ser hun veldig frem til å bli kjent med vertsfamilien sin.

Jeg ønsker å ta imot ...

Ønsker du å ta imot en spesifikk elev, som du tenker vil passe bra inn i familien? Du kan «reservere» en elev til du har fylt ut søknaden og hatt hjemmebesøk. Skriv hvilken elev du ønsker å ta imot i kommentarfeltet. Vi gir deg tilbakemelding på om forespørselen kan bekreftes så snart vi kan.

Send forespørsel om reservasjon