I august kom 130 elever fra hele verden til Norge, for å være utvekslingselever for et skoleår. Noen av dem trenger en ny vertsfamilie for resten av året. Hvem får bli en del av familien din?

Informasjon om å være vertsfamilie

Ring oss på 22 31 79 00 eller send e-post til [email protected] for mer informasjon.

Alder: 16,5 år

Interesser: Matlaging, skigåing, se film og være sammen med venner

Yuna er en rolig og hyggelig jente fra et lite sted like utenfor en storby i Japan. Hun har et nært forhold til familien sin. De hjelper hverandre og respekterer hverandre. Familien liker å se film sammen og i helgene drar de ut for å spise. Yuna jobber hardt på skolen, men har valgt å fokusere ekstra på enkelte utvalgte fag. Hun trives godt her i Norge, og har begynt å få en del venner på skolen. Læreren hennes hjemme i Japan beskriver henne som humørfylt elev som tar skolearbeidet seriøst. På fritiden er hun med i en matlagingskubb hvor de blant annet lager søtsaker. Hun liker også bare å henge sammen med vennene sine, se film eller shoppe. Yuna er interessert i Norge fordi hun har hørt svært mye om landet vårt som fiskerinasjon, og den sterke maritime næringen – noe Norge har til felles med Japan. Yuna er svært glad i fisk og sjømat. Hun har også hørt mye om den vakre naturen vår, og ønsker å se denne med egne øyneTidligere har hun drevet med svømming og bordtennis. Yuna har tidligere deltatt på et kort utvekslingsprogram til New Zealand i regi av skolen sin, og bodde der i en vertsfamilie med små barn. Hun er fleksibel og glad i barn.

Bor: Søgne

Skole: Vågsbygd vgs

Kontakt oss for mer informasjon!

Vil du ha mer informasjon om det å være vertsfamilie, eller en av elevene? Send inn et kontaktskjema, så hører du fra oss for en uforpliktende prat.

Jeg vil vite mer