years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Lær arabisk i nydelige Tunisia!

Tilbring 4 uker av sommeren i hovedstaden Tunis sammen med andre ungdommer fra hele verden. Du vil bo hos en vertsfamilie og lære arabisk på en privatskole. Utnytt muligheten til å bruke språket hos vertsfamilien og med de lokale.

Tunisia har en veldig lang og kulturrik historie som du vil få lov til å fordype deg i. AFS Tunisia organiserer flere turer i byen, i området rundt og i resten av landet. Du vil blant annet besøke Medina (verdenskjent museum), arkeologiske utgravningsområder og flere fantastiske strender.

23544502188_7312a95c5a_o

Utforsk Tunis

Tilbring tiden på å utforske den kosmopolitiske hovedstaden Tunis. Byen, som landet, er kjent for vakker keramikk, jernverk og mosaikk, og du bør se etter den interessante tradisjonelle kjolen, jebba, som i dag for det meste er reservert for bryllup og andre nasjonale seremonier.

Les mer om de fantastiske mulighetene og bli kjent med Tunis på Lonely Planet.

Privatskolen du skal gå på «Institut Bourguiba des Langues Vivantes» har en perfekt beliggenhet midt i sentrum.

Les mer om Tunisia

Boks-til-nettside-Tunisia

Språkundervisning

Du vil få arabiskundervisning mandag til fredag fra en kvalifisert lærer med lang erfaring i å undervise arabisk som fremmedspråk.

Undervisningen foregår på 3 ulike nivåer; begynner, mellomnivå og viderekomne. Du blir plassert på det nivået som passer for deg basert på kunnskapene du har når du kommer.

Klassene kan bestå av personer mellom 15 år og 31 år, så du må være forberedt på en spennende miks av klassekamerater.

Etter språkkurset får du et diplom med informasjon om at du har fullført 100 timer med undervisning i arabisk.

Tunisian Couscous salad with grilled sausages

Overnatting og mat

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i hovedstaden Tunis. I tillegg vil du tilbringe mye tid sammen med frivillige fra AFS Tunisia.

Det nordafrikanske kjøkkenet er spennende og inspirerende og basert på både fransk og arabisk mat. Fisk, lam, kylling og okse spises med eksotiske krydder, og ofte med couscous som tilbehør. Om du liker frukt og grønnsaker her i Norge vil du oppleve noe helt nytt og fantastisk i Tunisia. Frukt og grønnsaker er velsmakende på en helt ny måte, og smaker slik som frukt modnet i sol og varme skal smake.

Vi anbefaler også at alle prøver den tunisiske teen med smak av søt mynte.

Tunis2

AFS-aktiviteter

AFS Tunisia arrangerer flere aktiviteter sånn at du skal bli bedre kjent med kulturen, både dagsturer og lengre helgeturer.

Du vil få muligheten til å besøke flere kjente museum, tilbringe tid på strendene med bading og volleyball i tillegg til at du vil besøke flere spennende arkeologiske utgravningsområder.

Kanskje får du også muligheten til å hilse på kameler?

Hva er inkludert?

Italiaaa

Hva er du ansvarlig for?

Hva-er-du-ansvarlig-for-Italia

Greit å vite

Du må være mellom 15 år og 0 måneder og 25 år og 0 måneder når programmet starter.

Det er utfordrende å finne vertsfamilier til vegetarianere, eller søkere med andre diettrestriksjoner.

Har du sykdommer/allergier som krever spesiell oppfølging eller tilrettelegging, er det lurt å ta kontakt med oss før du søker.

                  *AFS Norge tar forbehold om endringer.