years-experience access-alumni-network airfare airport-pick-up assistance-with-application-process community-service-placement continuous-support cultural-trips domestic-transport emergency-support field-trips global-competence-certificate grade-transcripts host-family-placement housing individual-contact-person internship-placement language-instruction meals medical-insurance orientations-during-your-time-abroad other pre-departure-orientation product-materials re-entry-orientation school-dipolma school-materials school-placement school-transport school-uniform stipend teaching-materials vaccinations visa-and-passport-fees visa-application-assistance world-wide-presence

Morsomme, lærerike og solfylte sommeruker!

I Malaga på solkysten inviterer AFS Spania til en sommerskole hvor du vil få kunnskaper i spansk og interkulturell læring. Sommerskolen holder til i bygningene til privatskolen “San Estanislao de Kostka” som ligger nærme stranden. I tillegg til 4 timer spanskundervisning daglig vil det være aktiviteter på stranden, helgeutflukter og diskusjoner med fokus på aktuelle temaer som for eksempel materialisme, frihet, religion og karriere.

Les mer om programmet

Charlotte-i-Spania-11

Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sol i Andalusia, og er en av Spanias mest populære feriebyer. Malaga ligger ved Middelhavet og har flere vakre strender. Malaga er både rik på historie og er moderne, og i tillegg til sol og bad, har byen mange imponerende severdigheter. Gå ikke glipp av festningen Alcazaba og Picassos museum.

Les mer om Spania 

Boks-til-nettside-Spania1

Språkundervisning

Du vil få spanskundervisning mandag til fredag fra en kvalifisert lærer med lang erfaring i å undervise spansk som fremmedspråk.

Undervisningen foregår på 3 ulike nivåer; begynner, mellomnivå og viderekomne. Du blir plassert på det nivået som passer for deg basert på en språktest ved ankomst.

Etter fullført språkkurs får du et diplom på at du hatt 80 timer spanskundervisning på ditt nivå.

Charlotte-i-Spania-3

Overnatting og mat

Du vil bo på privatskolen “San Estanislao de Kostka” som ligger 5 minutter fra stranden. På internatet deler du rom med opptil fem andre elever. Alle måltider er inkludert og vil bli servert på skolen.

Det vil alltid være AFS-frivillige til stede på skolen.

Les mer her: Your Residence& School ”San Estanislao de Kostka

Spania-2

AFS-aktiviteter

AFS Spania arrangerer en samling på begynnelsen av programmet med praktisk informasjon om programmet og en innføring i interkulturell læring.

I løpet av oppholdet blir det tid til aktiviteter på standen, sport og moro sammen med alle de andre som deltar på sommerkurset.

I tillegg vil du få mulighet til å delta på dagsturer og aktiviteter arrangert av AFS Spania. Turene tar deg til steder som Cordoba, Granada og Sevilla, og i Málaga kan du blant annet besøke Picassomuseet, katedralen og Gibralfaroslottet.

Hva er inkludert?

Hva-er-inkludert-Spania

Hva er du ansvarlig for?

Hva-er-du-ansvarlig-for-Italia

Greit å vite

Du må være mellom 14 år 0 måneder og 17 år 11 måneder når programmet starter.

Det er dessverre ikke mulig å legge til rette for spesielle dietter, om du er vegetarianer, har allergier, eller lignende.

Du må ha generelt god helse. Har du sykdommer/allergier som krever spesiell oppfølging, er det lurt å ta kontakt med oss før du søker.

                   *AFS Norge tar forbehold om endringer.