Hongkong

Alder: 17,5 år

Interesser: Fiolin, lesing, friidrett, kanonball, sykling, DIY prosjekt og matlaging

Kort om: Chin Ching, som blir kalt Hiyori, bor i Hongkong sammen med foreldrene. Hun har et veldig nært forhold til foreldrene sine og tilbringer mye tid sammen med dem. Hun snakker også mye med bestemoren og ser opp til henne. Alle har sine ansvarsoppgave i huset og Hiyori har selv ansvar for å rydde rommet sitt, samt hjelpe moren når det trengs. Hun er skoleflink og jobber hardt for å bli psykolog i fremtiden. Hiyori er utadvendt, omgjengelig og aktiv i skolemiljøet. Hun bidrar til god stemning i klassen og hjelper gjerne medelever med utfordrende oppgaver. På fritiden tilbringer Hiyori mye tid sammen med familie og venner. Hun har mange forskjellige fritidsinteresser, deriblant friidrett, kanonball, sykling og fiolin. Hun har spilt fiolin i mange år og bruker musikken for å slappe av. Hun gleder seg til å oppleve en ny kultur i Norge og forhåpentligvis lære seg språket skikkelig.

Indonesia

Alder: 17 år

Interesser: basketball, sykling og debattlag

Kort om: Haekal er en positiv og utadvendt gutt fra Indonesia. Han beskriver seg selv som en generøs og snill person som bryr seg om menneskene rundt seg og vennene kommer ofte til han dersom de har problemer eller har behov for støtte. Haekal er en aktiv gutt som er opptatt av å leve sunt. Han er veldig glad i å spille basketball, og kan gjerne også ta en sykkeltur. Utover dette er han glad i å se film, gjerne dramaer. Han er vant til å jobbe hardt på skolen, og er nysgjerrig av natur. Biologi er favorittfaget, og han drømmer om å bli lege når han blir stor. Haekal bor sammen med foreldrene og to yngre brødre. Han er vant til å ta ansvar hjemme, og hjelper gjerne brødrene når de har behov for det. Haekal ønsker å reise på utveksling for å utvikle seg som person, og for å bli kjent med nye mennesker og en ny kultur. Han ser også fram til å lære et nytt språk.

Japan

Alder: 16 år

Interesser: Fiolin, bratsj, klarinett, ski

Kort om: Ibuki kommer fra en liten koselig by i Japan. Der bor hun sammen med mor, far, en yngre søster og hunden Mondo. Familien er veldig viktig for Ibuki og hun er spesielt nære lillesøsteren som hun deler mange interesser med. Familien reiser mye og har tidligere bodd fem år i England. Ibuki er også en hardtarbeidende student og har gode karakterer på skolen. Hun er spesielt glad i fagene som krever refleksjon over tekster. Hun hjelper andre om de trenger det og har vært leder i elevrådet.  På fritiden er hun lidenskapelig opptatt av musikk og spiller både fiolin, bratsj og klarinett. Hun har spilt i mange år og spiller på et veldig høyt nivå både i et orkester og i skolekorpset. Ibuki vil gjerne fortsette med musikken og har lyst til å prøve et norsk instrument, og har valgt seg ut hardingfela. Hun gleder seg også til å møte familien sin og bli kjent med norsk kultur.

Thailand

Alder: Nesten 17 år

Interesser: Film, reising, gå tur, gitar, dyr og idrett for moro skyld

Kort om: Beer er en rolig gutt som har vokst opp like utenfor Bangkok sammen med foreldrene sine og bestemoren. Han er en sann dyrevenn, og familien har tre fugler, en kreps og noen fisker. De hjelper også ofte løshunder og villkatter ved å gi dem mat. Familien har en del felles aktiviteter, og er blant annet glad i å gå på kino og å reise på turer til andre deler av Thailand eller til utlandet sammen. Beer trives godt på skolen, og har veldig gode karakterer. Han håper i fremtiden å kunne jobbe innenfor business, og håper å kunne komme tilbake til Norge i jobbsammenheng på et senere tidspunkt. På fritiden tar Beer et engelskkurs, og han har også allerede begynt å lære seg norsk. Han liker seg også godt ute på tur – både til fots og på sykkel, og gleder seg til å se den norske naturen. En stor drøm er å få oppleve nordlyset, som han bare har sett bilder av. Som utvekslingselev er han bevisst på sin rolle som ambassadør for Thailand, og han håper å kunne lære dem han møter i Norge litt om den thailandske kulturen og levesettet. Han håper også å få kunne vise sin vertsfamilie og norske venner Thailand en gang i fremtiden om de kommer på besøk.