I august kom 130 elever fra hele verden til Norge, for å være utvekslingselever for et skoleår. Noen av dem bor i midlertidige vertsfamilier, og venter på å finne ut hvem som tar imot dem resten av året. Hvem får bli en del av familien din?

Alder: 16,5 år

Interesser: Matlaging, badminton, golf, lese, reise

Quentin er en nysgjerrig og åpen gutt som kommer fra en liten landsby i sørvest-Frankrike, hvor han bor sammen med foreldrene sine og en to år yngre bror. Familien er viktig for ham, og de drar gjerne på kino eller kulturelle begivenheter sammen. Foreldrene forteller at han har lett for å snakke med voksne, og han liker godt å besøke bestemoren og andre slektninger. Quentin er en flittig skoleelev, og jobber hardt for å få så gode resultater som mulig. Han kan litt engelsk, italiensk og latin etter å ha hatt alle språkene som fag på skolen. I fremtiden ønsker han å studere juss for å bli dommer. Quentin er en aktiv gutt, med et bredt spekter av interesser. Han er glad i å holde seg i aktivitet, og spiller badminton og golf regelmessig. Ellers liker han godt å lage mat, og har en rekke spesialiteter innøvd før han skal reise til Norge, deriblant paier, kaker og tiramisu. Han forteller også at han liker å reise, og oppleve nye steder og byer, og han ser veldig frem til å skulle reise til Norge, bli kjent med en ny kultur og møte mange nye mennesker.

Bor: Tønsberg

Skole: Greveskogen vgs

Kontakt oss for mer informasjon!

Vil du ha mer informasjon om det å være vertsfamilie, eller en av elevene? Send inn et kontaktskjema, så hører du fra oss for en uforpliktende prat.

Jeg vil vite mer