Under finner dere alle innkallingene til AFS-camp/preorientering, samt informasjon om reise og politisk fravær.

Preorientering er en obligatorisk del av AFS-programmet som setter fokus på tiden frem mot avreise, og hvilke utfordringer og muligheter som venter deg som utvekslingselev. Du vil treffe andre AFSere, og får anledning til å dele dine tanker og forventninger med dem. Temaer som gjennomgås på preorientering er blant annet forventninger, kultur og kulturforskjeller, og tilpasning.

Husk å svare på svarskjemaet som det er linket til i innkallingen.

Innkallinger for preorienteringer i april:

Innkalling region 1
AFS Lillehammer, AFS Hamar, AFS Hadeland, AFS Romerike, AFS Røros og Tynset og AFS Øvre Oppland

Innkalling region 2
AFS Agder, AFS Asker og Bærum, AFS Buskerud, AFS Nedre Telemark, AFS Øvre Telemark og AFS Vestfold

Innkalling region 3
AFS Bergen, AFS Haugaland, AFS Stavanger/Sandnes og AFS Sogn og Fjordane

Innkallinger for preorienteringer 09.-11. juni:

Innkalling region 1
AFS Follo, AFS Oslo og AFS Østfold 

Innkalling region 4 (Molde)
AFS Molde, AFS Sunnmøre og AFS Kristiansund

Innkalling region 4 (Trondheim)
AFS Trondheim og AFS Nord-Trøndelag

Innkalling region 5
AFS Alta, AFS Bodø, AFS Harstad, AFS Lofoten, AFS Midt-Troms, AFS Narvik, AFS Nordreisa, AFS Øst-Finnmark, AFS Svalbard, AFS Tromsø, AFS Vesterålen

Reise:
Bestill billetter i god tid! AFS dekker reiseutgifter over kr. 50,- i forhold til billigste reisealternativ. Husk at det gis studentrabatt. Utgiftene blir refundert ved innsendelse av vedlagt reiseregningsskjema sammen med originale billetter/kvitteringer senest 30 dager etter reisen har funnet sted. Husk å lese gjennom reglene for refusjon på side 2-3 i reiseregningsskjemaet før du bestiller en reise du ønsker å få refundert.

Politisk fravær:
For å søke om politisk fravær kan du gå til www.politiskfravær.no og fylle ut skjemaet man finner der. Leir- og orienteringsansvarlig på kontoret er Eline Teige (programassistent), [email protected] / 21659620. Last ned filen i PDF-format og send den til Eline på kontoret for underskrift.